FRESH TODAY GRONINGEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 102 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fresh Today Groningen. Meer weten? Ontdek meer

31 mei 2022 om 13:13 Om 10:40 besteld en kregen het pas 12:13, veel later. We hadden een broodje zonder ham en tomaat en kregen alsnog een broodje met ham en tomaat.
5 jan 2022 om 13:09 Eten was super lekker. Bezorgtijd was lang maar dat stond van te voren aangegeven.
29 dec 2021 om 13:53 Om 11:45 broodjes besteld welke om 13:30 nog niet bezorgd waren. Dus gebeld en daar kregen we het antwoord dat de bestelling niet ontvangen was ivm uitval wifi. Bezorger was al vrij dus konden niks voor ons doen.. Al 2e keer dat we dit excuus kregen
27 dec 2021 om 15:00 De bezorgtijd was twee uur maar dat is niet te kiezen dus duurde heel lang. Ze hadden de lactose vrije taart niet, beetje jammer. Verder was het wel lekker maar de appeltaart was echt zielig klein stukje
28 nov 2021 om 15:34 Wegens drukte werd de bestelling veel later gepland. Zodanig laat dat ik de bestelling heb geannuleerd, jammer dat ze verder niet meedachten.
28 nov 2021 om 14:48 Broodje was helaas niet rijk belegd. Iets wat je voor de prijs wel verwacht. Broodje zelf was ook klein. Erg jammer want heb hier ook wel eens heerlijk gegeten.
15 nov 2021 om 9:57 Bezorging duurde erg lang, en broodjes en bananenbrood waren wat karig. Opzich wel lekker, maar voor de prijs echt niet bijzonder.
26 sep 2021 om 11:35 Eten was goed, bij sommige broodjes iets te veel saus maar smaakte wel allemaal prima. De smoothies waren ook heerlijk maar de wachttijd is echt belachelijk lang. Vandaag voor een tweede keer besteld maar wacht weer extreem lang en heb honger.
17 aug 2021 om 18:39 Het eten was prima, maar de portie/prijsverhouding was niet helemaal goed afgesteld. Ook duurde de bezorging een half uur langer dan werd aangegeven op de website.
9 aug 2021 om 14:31 Zompige broodjes lange bezorgkosten
2 aug 2021 om 23:31 Héérlijke Ibiza club met groentechips!
29 jun 2021 om 15:00 Top service, eigen bezorging. Heerlijk broodjes. We lunchen regelmatig met de club Ibiza, welke heerlijk is. Zeker een aanrader.